Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 30. desember 2012

Monsterjulegaver

Rett før jul kom det noen meter av Sydillas monstertrucker i hus, og da var det bare å hive seg rundt å sy noen ekstra julegaver. I tankene var et super dupert brødrepar i Trøndelag, der jeg er så heldig å være fadder på den yngste. Selv om vi bor i Rogaland, skulle vi hjem til min familie i Trøndelag for å feire jul i år, og da var det jo ekstra gøy å kunne ha med hjemmesydde gaver til disse to. Monstertruckene ble matchet med stjerne fra JNY, og selv syns jeg det ble riktig så kult!

Mønster er fra Medoom, med raglan ermer for ekstra god bevegelighet!! Str 4 og 6 år.


fredag 21. desember 2012

Sniktitt på julegaver


Jeg staser på at det er trygt å begynne å legge ut noen av jules hjemmeordnede gaver her nå. Iallefall de som jeg vel er nesten helt sikker på at ikke bruker dagene sine på å surfe på blogger!

Først ute er votter til min pusekatt-elskende svigermor. Oppskriften er fra Raverly og garnet er Sparkjøps nå utgåtte Jade garn, halvt med alpakka og halvt merinoull. Syns de ter et godt vottegarn, siden det er såpass tykt.

Svigerfar er ivrig elgjeger, så han skal få varme seg med elgvotter! Oppskriften til de er kjøpt i Jorids mønsterbutikk, og der er det masse flotte møsnter til votter og sokker. Anbefales!!! Også de er strikket i Jade garn.

onsdag 19. desember 2012

Antarktis eller Arktis???

Visste absolutt ikke at isbjørner og pingviner fantes på samme kontinent, men på samme stoff passer de jo riktig så fint sammen! Husets gutter syns iallefall det, og en genser på hver ble det. Str 3 og 6 år denne gangen. Alle stoff er fra Stoff og Stil denne gangen.



lørdag 8. desember 2012

Nostalgi eller retro??

Jeg har skikkelig sansen for dette kassett stoffet fra Stoff og Stil, men selv om det har ligget leeenge i hylla, så er det ikke før nå jeg virkelig har fått sydd noe av det! Her er en bestilling på pysj til en liten kar, og det var flere enn meg som syns det var en god ide å sy av kasettstoffet! Valgte å matche det med stjerne fra JNY, og de stjernene må jo være verdens mest annvennelige stoff! Matcher alt, passer til alt og ungene digger det!

Mønsteret til pysjen er fra siste nr av Ottobre, og var et riktig så godt mønster. Jeg har fram til nå prøvd meg å ulike pysj mønster, men dette blir heretter "standard". Utrolig praktisk at glidelåsen går godt nedover den ene foten, slik at den er lett å ta av for bleieskift. Og jeg er iallefall VELDIG stor tilhenger av glidelåser i pysjer istedet for knapper!!! Denne er forøvrig str 74.

Men har noen et godt svar på om kassetter er retro eller nostalgi?????



Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...