Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

mandag 11. juni 2012

På en fruktlig snurr



Jeg har lenge tenkt jeg skulle prøve meg på et slikt snurresjørt som har dukket opp på diverse blogger! Dette er oppskrift fra Meedom, men noe forminsket, da deres oppskrift bare var fra str 4 år. Dette er vel mer i str 2 år tenker jeg. Minstemann måtte pent finne seg i å være modell! Stoffet er en bit som har ligget i skapet lenge, og opprinnelsen er både av ukjent opphav og dato!!!!

lørdag 2. juni 2012

Påfyll





En kjapp tur på "landet" i dag, dvs en tur til Textart på Klepp i formiddag. Hadde med meg yngstegutten, og bestakk han med ei eske med smurfedrops og Pelle Politibil på DVDspilleren, så jeg fikk gasse meg i godsakene Hege har i butikken sin. Og så mange flotte ferdigsydde barneklær hun har fått i butikken også! Her er det jeg kom ut med! Forresten ble det en minitur innom Jærhagen også, og på stoffbutikken der fikk jeg med meg noen tog, vårens Ottobre nummer og noen herlige knapper fra Snella og Petronella hjem.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...