Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

søndag 27. mai 2012

Svevende sopper


Sommeren har definitivt kommet til Rogaland, og i den forbindelse var det en liten venninne som hadde en litt slunken sommergarderobe! Et sommelig sett etter samme mal som gutta mine sine, ble derfor resultatet etter en kveld ved symaskina for et par dager siden. Faktisk litt deilig å sette seg på et svalt syrom i kjelleren når det har vært 28 grader ute, og dagen på forhånd var blitt tilbrakt som streikevakt i steikende sol! Settet er i ca str 98, mønsteret er eget, og stoffene er fra JNY og Stoff og Stil.

fredag 25. mai 2012

Definitivt sommer


Det er ingen tvil, SOMMEREN ER HER!!!!! Etter nesten ei uke med temperaturer over 25 grader har vi begynt å håpe på at vi faktisk skal få en fin sommer i Rogaland. De siste par årene har vært til å grine av, så dette syns vi at vi fortjener!!!! Gutta fortjener også litt kjekke sommerklær, og sommersett i frotte fra JNY, men noen kjøretøy på ermene syns jeg var akkurat passe sommerlige! Grønt og str 98 til minsten og  gul str 116 til størsten!

lørdag 19. mai 2012

Bunadsgutta


Jeg må jo nesten skryte litt av gutta våre på 17. mai! Da eldstemann var 2,5år gammel begynte jeg å sy roglandsbunad til han, og siden jeg da var gravid med lillebror også, ble en bunad til to! De er sydd med utgangspunkt i ferdig klippet stoff som jeg kjøpte på Kreaktiv på Kvadrat kjøpesenter, og etter å ha vridd hodet mitt mange ganger for å forstå sømbeskrivelsen satte jeg i gang.

Vestene er i brokade, slik som pappa'ns bunad også, og knikkers og jakke i tynn ull. Utrolig mange detaljer for å få alt til å stemme, men jammen ble det ganske ok til slutt alikevel!!!! Jeg har også strikket sokkene, og vevd bregdebåndene ("legg duskene"), så en må vel kunne ei at dette er hjemmelagd! Juhuuuu!



fredag 18. mai 2012

Smak av sommer


Vi har nylig vært ei uke i Spania, og fått en forsmak på sommeren! Herlig herlig! I forkant var det iherdig sying på hobbyrommet, og jeg hadde noen runder med shortser til gutta. Her er det en løveshorts i frotte kjøpt hos Cetho, og en i kløver til lillebror kjøpt hos Textart. Egne mønstre, med noe forbedringspotensiale!
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...