Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 16. februar 2012

Til en liten prinsesse








Jeg venter stadig på at den nye maskinen min, huskkylock S25, skal komme i hus, og dessverre kom den ikke før vi skulle i 2 årsdag til en liten venninne som ble 2 år. Et av mine ferdigklipte prosjekt måtte derfor syes på den gode gamle symaskinen min, men derimot så svikter jo den aldri!!!!

Sist helg var jeg og min søster innom Textart, og fikk kjøpt litt nye stoffer. Det skjønne rottestoffet fra Lilando var absolutt perfekt til å matche JNY sine gule skyer. I kombinasjon med grå velour og litt prikker, også fra Textart, ble det en riktig så sprek kjole syns jeg. Den er sydd med utgangspunkt i møsnter fra Meedom, men etter å ha klippet den, så jeg at den var rimelig stor i strørrelsen. Har derfor både klippet den litt smalere og kortere enn den skulle. Men alikevel er den mye større enn det jeg vil si er str 2 år ja. Dette er også første gang jeg forsøker meg på lommer, og det var jo ikke vanskelig i det heletatt! Det ble prikker inni den, og de ble markert med en pyntesøm i hvit. Skulle jo egentlig hatt en av de fine flatlock sømmene på Huskylocken til den, men slik ble det jo da ikke!

Når man selv ikke har jenter i hus, må en jo benytte sjangsen til å sy to kjoler til jubilanten! Den andre ble en A formet sommerkjole/ tunika i JNY sine rosa skyer i frotte. Kantet med lilla ribb fra Stoff og Stil, og med kengurulomme i pirkker fra Textart. Denne er også mønster fra Meedom, og er sydd i str 86, da mønsteret var stort i størrelsen. Denne var kjapp og sy, og jeg ble i riktig så sommerlig humør av å sy den!!!!

Det kan tilføyes at jubilanten ble fornøyd, men at min 2åring var noe misfornøyd med at de fikk ny eier. Han har jo vært prøvekanin for begge, og gikk derfor rundt i selskapet og sa "Min" om kjolene!!! Skjønne lille gutten!!!

fredag 10. februar 2012

Oh lykke!!!!

Det har vært noe stille her på bloggen den senere tid, og jammen har det vært stille på syrommet også!!!! I over TO- 2- dos- Two måneder har min kjære Huskylock S25 vært på verksted! Rimelig uholdbart! Jeg kjøpte den jo brukt i sommer, og slet skikkelig med å bli venn med den. Til slutt ble jeg tipset om at det kanksje rett og slett kunne være noe galt med den og ble anbefalt å sende den på service. Siden den var kjøpt ho Sy med oss i Haugesund, og den var mindre enn 2 år gammel (altså garanti enda), ble den sendt via fantastiske Sy med oss til hovedverkstedet i Oslo. Så langt og så godt......

Ukene gikk og ble til måneder, og de fant visst aldri ut hva som var i veien med den, men sy pent ville den ikke. Den var rett og slettt "helt kokelimonke", som en av tilbakemeldingene jeg fikk var! Greit nok det altså, men nå ble fruen rimelig lei av å vente, og Sy med oss fikk sendt avgårde endel stadig krasserer purremail. OG i går kom gladnyheten!!!!! DE finner ikke ut av den, MEN jeg får en HELT NY maskin på garantien!!!!!!


JIPPIIIIII , så nå er er brand new, flunkende ny, Husky på vei i hus!!! Åååå som jeg gleder meg! Har nemlig brukt tiden godt til å klippe stadig nye prosjekter som nå bare venter på å bli sydd sammen!

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...