Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

onsdag 25. mai 2011

Siklesmekker

Siden jekslene til minstemann for tiden gjør sitt inntog i gommene, er det et høyt forbruk av siklesmekker! Noen nye fant derfor veien til skuffen. DE fleste stoffene er fra Stoff og Stil, bortsett fra apene, som er fra ukjent produsent!

Vårens levering fra CethoDesign

 For ei tid tilbake var det masse gode tilbud hos Cetho, og da måtte jeg jo bare bestille litt nytt..... har allerede fått klippet og sydd i noen av stoffene, så det kommer flere innlegg.... Alle stoffene er i jersey denne gangen, bortsett fra ZNOK uglene som er på trykt bommull. De er tiltenkt et spesielt prosjekt, så de kommer nok i bloggen snart igjen!

tirsdag 24. mai 2011

Heldress til en liten frøken

Nå har det vært en fryktelig laaaaaang bloggtørke! Sommeren gjorde et brått inntog, og det deilige været satte en brå stopper for inne syssler. Da regnet igjen kom, ble det oppussing av kjøkken som tok det meste av ledig tid, så bloggen ble litt nedprioriterte. Jeg brukte heller det som måtte finnes av ledige øyeblikk til å strikke og sy, istedet for å redigere bilder og legge ut. Så til mine følgere, så lover jeg å få lagt ut litt innlegg framover!

Tidligere i vår sydde jeg denne heldressen til en liten frøken som så verdens lys. Mønsteret har utgangspunkt i mønster fra Stoff og stil, og alt stoff er også derifra denne gangen. Str 74.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...