Om meg

Bildet mitt
I en alder av 35 år, har jeg erkjent at jeg vel må gå inn under betegnelsen "håndarbeidskjærring". Et ord som for meg ikke på noen måte er negativt ladet! Både arv og miljø har nok spillt inn, og gjort sitt til at det for tiden er strikking og sying som ligger mitt hobbyhjerte nærmest. Husets to små sjarmører på 3,5 og 6 år er mine trofaste inspirasjonskilder og prøvekaniner, og navnet på bloggen er derfor oppkalt etter storebrors lurvete koseløve og lillebrors snart oppspiste apekatt. Bloggen er hovedsaklig et sted jeg vil dele mine hobbyprosjekter, men jeg kommer nok etterhvert også til å legge ut ting for salg her. Utrolig kjekt om du legger igjen en kommentar, så ser jeg at du har vært her!

torsdag 17. februar 2011

Spania utrustning



Sommergarderoben utvides i takt med at vårens Spaniatur nærmer seg. Nå er det storebror som må ha noen nye T-sjorter. Både han og jeg er rimelig leie av de han har, og oppbrukte er de også etter en vinter utenpå ullundertøyet. Den røde/ blå T-sjorten er i sneglestoff fra ZNOK og med armer i rød ribb fra Stoff og Stil. Den svarte er i en mix av stoffer fra Stoff og Stil. Begge er sydd med utgangspunkt i Stoff og Stil sitt mønster, men med litt modifikasjon. Str 4-6 år.

søndag 13. februar 2011

Sol, sol, kom igjen!

Nå er det like før vi begynner nedtellingen til vårens sydentur, og da må jo småguttas sommergarderobe fylle opp. Her er en ny sommerdress til lillebror, i herlig myk frotte fra Myllymuksut. Jeg bestilte jo en god "batch" derifra i høst, og særlig frottèen spares til god gjennomtenkte prosjekter! Mønsteret er eget, og er sydd over samme lest som denne. Jeg prøvde meg fram med en ny halslinning denne gangen, og ble ganske fornøyd med den. Tvillingnål gjør susen! Størrelsen er ca 86.

torsdag 10. februar 2011

Et større monster

Ikke noe hokus pokus med denne, men syns den måtte i bloggen den også. Storebror hadde behov for en god og tykk ekstra ullbukse, og dermed ble det monster i Dales Freestyle garn. Den var ment å være ca str 4 år, men den ble iallefall minst str 6 år. Med litt lengre bein hadde den kon passet en middels stor konfirmant! Heldigvis valgte jeg ribbestrikk i beina, så den sitter godt inntil uansett.
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...